مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان گفت : مشترکان صنعت برق استان طی 7 سال اخیر با افزایش 31 درصدی از 580 هزار مشترک به 762 هزار مشترک رسیده است.
به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق گلستان ؛ علی اکبر نصیری اضافه کرد : با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید و باتوجه به مشکلات اقتصادی کشورمان و با وجود تحریم ها ، خدمت رسانی به مردم توقف نگردیده بلکه رشد چشمگیری داشته است.
وی اضافه کرد : رشد خدمت رسانی صنعت برق به گلستانی طوری بوده که طول شبکه فشار ضعیف در سال 92 برابر 6682 کیلومتر بوده که با حمایت دولتمردان تدبیر و امید و با رشد 18 درصدی به 7855 کیلومتر رسیده که این مهم با صرف هزینه 881 میلیارد ریال تحقق یافته و همچنین در بحث خطوط 20 کیلوولت ،در سال 92 برابر 6870 کیلومتر بوده که در دولت تدبیر و امید با 20 درصد رشد ، خطوط 20 کیلوولت استان برابر 8270 کیلومتر شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان افزود : تعداد ترانس های نصب شده درسال 92 در سطح استان برابر 13364 دستگاه بوده که با همت همکاران شرکت توزیع نیروی برق گلستان و با حمایت دولتمردان تدبیر و امید و با تخصیص 1165 میلیارد ریال به 18920 دستگاه افزایش پیدا کرده که این افزایش رشد 42 درصدی را در این بخش در بر داشته است.